Graviditeten

Barnmorskebesök

Idag var det återigen dags för ett litet besök hos Barnmorskan. Besöket såg ut precis som de senaste gångerna. Enda skillnaden dem emellan är att ibland tas det prover, ibland inte. Allt såg finfint ut idag också. Och nog har bebisen växt i magen, S/F-måttet hade ökat på bra sen sist! Mitt blodvärde som hade sjunkit för ett tag sen har gått upp riktigt bra efter att jag börjat äta järntabletter.

Såhär såg det ut idag:
Blodtryck: 120/75
Blodvärde: 132
S/F: 33
Hjärtljud: 142
Andra tankar: Har haft riktigt ont i korsryggen den här veckan. Känner av förvärkar ibland, framförallt om jag går för snabbt. Men ibland utan ansträngning, men det är ju livmodern som tränar inför förlossningen.

3 Comments

  1. Tycker det är sa intressant att se skillnaderna vi har. Har mätte de aldrig SF eller hjärtljud. Däremot snabbt UL pa varje besök, just för att snabbt kunna se hur bebisen madde, mäta storlek exakt, ja sana saker. Kul att det är sa annorlunda 🙂

    /Annika

  2. Hihi, ja ganska mycket mer pakostat. Men sa gar det ju ocksa när man far betala räkningarna själv, smakar det sa kostar det säger man ju 🙂 Självklart vill de ju tjäna mer pengar, men samtidigt ge en ypperlig service, sa att man kommer tillbaka, och framför allt kör rekommenationer vidare om just denna doktorn (här träffar man bara doktor varje gang, aldrig en BM)

    /A

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge