Isac Oliver

Barnmarknad och barnkalas

Dagens något smala skörd.
Imorse fick jag sova ända till tio över sju, då Oliver vaknade, så det blev lite bråttom att ordna frukost och fixa i ordning sig. Klockan nio öppnade barnmarknaden, och jag skulle vara där redan halv var tanken. Riktigt så blev det inte, men jag hann i alla fall vara där tjugo minuter innan. Louise som var i tid stod ganska långt fram i kön som tur var. Det blev ingen stor skörd för mig idag, skalbyxor hittade jag inga i Olivers storlek, och till Isac letade jag inte ens bland högarna. Oliver fick dock ett gäng fina bodies och pyjamasar samt ett par helt nya skor. Blir perfekt att ha i vagnen, samt krypa omkring i ute nu när han inte vill sitta i vagnen när Isac leker. 
När jag kom hem var det dags att ta på Isac kalaskläder och sedan bege sig på kalas hos en kompis på förskolan. Alla barn som var där går på Isacs förskola, så han hade roligt. Korv med bröd, saft, tårta och fiskedamm! Mycket lyckat. Men vilken ljudnivå det var! Jag pimplade kaffe och pratade med de andra föräldrarna. Väldigt trevligt! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *