Oliver

Bad och lite annat kul

Oliver älskar att bada. Han njuter både under badet och efter, då han får ligga och lufta sig. 
Såhär glad är man efter ett bad.

Den här dagen har för övrigt varit en väldigt bra sådan. Vi har köpt skruvar och brickor, så att vi (läs Mikael) äntligen kan sätta upp resterande handtag i köket. Idag mötte vi även upp en man som vi tagit kontakt med via Blocket. Vad vi köpt får ni se senare, ska fota och lite sådär först. Till middag lagade jag ugnsstekt kyckling, pasta och goda grönsaker. Det blev stekta gröna bönor och ugnsrostad gul spetspaprika. Spetspaprika är min nya favoritgrönsak. Det har även blivit en promenad, och både bus och mys. Jättebra dag helt enkelt!
Förra söndagen var också jättebra, jag har ju lovat att skriva om denna dag. Toppenväder, om än nästan för varmt. Dagen bjöd på födelsedagsfirande med grillning, rosévin, kvällsbad och somrig efterrätt. Eller vad sägs om glass, färska bär och vispad grädde. En personlig favorit hos mig. Tala om att vi haft tur med vädret i sommar. Undrar hur höst och vinter kommer att bli? Jag älskar verkligen sommaren, men när augusti kommer börjar jag så smått längta efter hösten. Och när hösten pågått ett tag längtar jag efter julen. Januari och februari kan vi dock hoppa över!

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge