Isac Oliver

Bad och Danmarkslängtan

Bad!
Idag träffade vi denna familj nere vid Aspen för bad och fika!  Utan att överdriva det minsta – det var helt underbart. Som balsam för själen. Värme, härliga ungar, kaffe, bad i varmt vatten, gött snack… Barnen badade, grävde i sanden, sprutade vatten och hade så kul som barn ska! Önskar jag vore ledig imorgon också, hade gärna badat och myst då med. 
Det är rena rama medelhavsvärmen här just nu, till och med så SMHI varnar för höga temperaturer. Helt galet. 
Igår fick jag ett riktigt sug efter att åka till Danmark. Jag spenderade en hel massa sommarlov och sportlov i Danmark under min uppväxt, och skulle vilja ta med mina barn dit. Jag satt till och med och kollade upp båttider för en dagstur igår. Någon sommar blir det allt till att hyra ett hus, antingen i Lökken, Blokhus eller Grönhöj. Fina ställen det där, och med härliga stränder.
Bästa delen av DK!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge