Uncategorized

Att drömma sig bort

Såhär mitt i mörkaste vinter sitter jag och drömmer mig bort. Jag drömmer om solsken, värme och semestertider. Jag drömmer om vår balkong.

Vi har en stor inglasad balkong. Den har helt klart potential. Den ska bli min oas i sommar. Jag kommer att köpa två bekväma stolar, ljuslyktor och gröna växter. Jag kan se det framför mig. Jag kan se prunkande växter, en bra bok och en kopp ångande kaffe. Eller en kall öl och en skål med popcorn. 

2 Comments

  1. Åh, det låter riktigt mysigt.
    Här har faktiskt solen kikat fram idag, verkar som att våren är på väg. Men å andra sidan kan det börja snöa imorgon, man vet aldrig med vädret längre.

    Jag längtar tills jag blir äldre och kan flytta hemifrån jag med, låter så himla underbart att bara kunna ta sitt eget ansvar över allt och göra som man vill. Det har ju säkert sina negativa sidor också, men jag kan inte tänka mig att de är fler än de positiva 🙂

  2. Jag kanske inte ska berätta om hur det var att ga pa stan idag, solsken, knallbla himmel, runt 10 grader, ga utan jacka för det är för varmt. Antalet krokusar och snödroppar som tittat fram, och knopparna pa träden. Nej, jag ska nog inte nämna allt det, da känner jag mig för elak 😉 Hihi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *