Uncategorized

Att byta tjänst

Det är grymt kul att byta tjänst! Det är precis den utmaning som jag behöver. Nog för att jag kan en hel del med tanke på mina tidigare tjänster, men lite nytt är det allt och det är bra stimulans för min hjärna. Socialt är det också, och det älskar ju jag. Idag lyxade jag och en av mina nya kollegor, Malin, till det med en pizza på lunchen. Om två veckor är tanken att vi ska gå ut och äta och dricka vin efter jobbet, kanske att vi får med oss några till. Det vore roligt. Ser fram emot denna kväll.

Ser även fram emot vår och sommar.

Jag kan dock meddela att jag är väldigt trött om kvällarna just nu och jag somnar i samma stund som jag lägger huvudet på kudden nästan varje kväll. Inte så konstigt. Jag försöker ha huvudet på skaft hela dagen, sen är det raka spåret hem för att mysa och busa så mycket det går med Isac. När han somnat pysslar jag med diverse saker som behöver göras. Sen är jag helt slut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge