Uncategorized

Att blogga eller inte blogga?

Ibland så funderar jag över om det inte vore bäst att sluta blogga, eller åtminstone blogga på en lösenordsskyddad plats. Jag vet inte riktigt hur jag ställer mig till att exponera mig själv och mitt liv just nu. Men så fort jag börjar tänka i de banorna snurrar det till – men Liselotte, du älskar ju att blogga. Du vill ju skriva öppet och få respons. Så här sitter jag, inte ett dugg klokare. Men vi får se.

Det finns saker som jag gärna hade skrivit öppet om. Saker jag vill ventilera. Av respekt för andra så låter jag bli. Men tro mig när jag säger att det hade varit fantastiskt skönt att kunna. Det finns saker som jag är så vansinnigt irriterad över just nu, och jag vet inte hur jag ska få dem till det bättre. Ursäkta hemlighetsmakeriet, gott folk. Jag ska sluta pladdra.
Frågan kvarstår – att blogga eller inte blogga?

Min stjärna.

3 Comments

 1. sötaste Isac!
  Så han är oxå ett badrums-fan??ha ha ha De är för sköna våra små!

  Supersvårt detta med bloggen ibland!Jag har bara hållt på ett år o tycker det är superkul!Men det tar ju en del tid dock…
  Klart du ska kunna skriva vad du känner!Vill du inte att alla ska läsa det så lösenordskydda de inläggen.stor kram på dig

 2. sötaste Isac!
  Så han är oxå ett badrums-fan??ha ha ha De är för sköna våra små!

  Supersvårt detta med bloggen ibland!Jag har bara hållt på ett år o tycker det är superkul!Men det tar ju en del tid dock…
  Klart du ska kunna skriva vad du känner!Vill du inte att alla ska läsa det så lösenordskydda de inläggen.stor kram på dig

 3. ja det där har jag frågat mig själv många ggr. jag har haft flera olika bloggar och bloggat både öppet och låst. kan aldrig bestämma mig;) men nu skriver jag öppet, inte speciellt privat utan mer vardagligt och allmänt om man säger så. det känns bra och lagom för mig. i början ville jag inte lägga ut bilder på moa heller, men nu lägger jag ut en del. tänker dock alltid på vad för slags bilder jag lägger ut osv. Ja det är svårt, men man kan bara följa sin egen magkänsla. Känns det inte rätt finns det nog en anledning till det:)

  kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge