Årskrönika

Årskrönika 2021

Farväl 2021

2021, inte lättaste året i mitt liv. Många dalar, otroligt många utmaningar. Jag skriver kryptiskt, men jag vill inte vara för privat. Har i alla fall tänkt att jag idag ska säga tack och hej till detta år, och verkligen hoppas på ett lugnare nytt år. Kräver inga stordåd, men gärna lite lugn och ro.

Trots ett år med fortsatt pandemi, och trots att det varit stundtals väldigt tungt, så har vi ändå gjort en del saker, och även fått ta del av fina händelser och positivitet. Jag och Isac var till exempel i Stockholm med morfar två gånger, en i juni och en i november. Jag och maken fick plats på en reservlista för vaccination mot Covid-19 i Strömstad, så det blev två utflykter dit, varav den ena bjöd på övernattning och båtresa till Kosteröarna. Oliver fick dessutom premiärköra åkgräsklipparen, och började spela fotboll under hösten. Jag har också tackat ja till att bli hjälptränare i hans fotbollslag nästa år.

 

Stolt Oliver rattar den gula traktorn.

 

I somras, Stockholm.

 

Kören startade äntligen upp efter ett långt uppehåll under pandemin, och vi avslutade på topp med årets julkonsert. Vi åkte på husvagnssemester, besökte High Chaparral för första gången, gick på Halloween på Liseberg. Jag fick möjlighet att vara bröllopsfotograf, barnen fick sin första kusin, vi gick Gotaleden ett antal gånger och fick massor med steg medan vi spelade Pokémon Go. 

 

High Chaparral

 

En av alla blommor jag förevigat i år.

 

2022 kommer att inledas med hemmakontor på grund av rådande restriktioner. Jag ser fram emot allt ljusare dagar och att få dricka årets första kaffe ute på altanen en solig vinterdag. Ser också fram emot vår, bubbel i solen och att få skåda vårens första blommor i rabatterna. Förhoppningsvis blir det en ny resa till Stockholm under våren eller sommaren, och alldeles säkert – när restriktionerna lättas upp, kommer jag dessutom att besöka mina kollegor i Stockholm. Vad mer – ja, det får tiden utvisa.

 

2021 års:

Bästa köp: Ny bil, kanske. Eller något mindre kostsamt, en ursnygg handväska som jag köpte när jag och Isac var i Stockholm med morfar i november. 
Bästa dag: När barnen fick sin första kusin, en stor dag! Också dagen då jag fick erbjudandet om att ta mig an nya rollen på jobbet var riktigt bra.
Prestation: Efter totalt tre intervjuer landade jag tidigt i somras jobbet som Content Manager CRM, det är jag verkligen nöjd med och stolt över. 
Bakslag: 2021 är ett år som kantats av motgångar. Varken 2020 eller 2021 har varit några lätta år. 
Saknad: Min mamma och min lillebror.
Tuffaste upplevelse: Julsång i Hemsjö, äntligen fick jag möjlighet att vara med. Fantastiskt roligt. 
Tack: Till alla nära och kära som hjälper oss, barnen och som ser till så att vi har det bra.
Kärlek: Till min familj, och till min make som jag i år firade tioårig bröllopsdag med. 

 

Med hopp om att 2022 ska bli ett lugnare år. Gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *