Årskrönika

Årskrönika 2020

Hejdå 2020

2020 har varit ett svårt och tungt år. Men 2020 har också bjudit på ett par ljusglimtar, som jag hållit hårt i att glädjas åt.

Det här året har jag jobbat hemifrån sedan mars, spelat massor med Pokémon Go, begravt min älskade mamma, levt i en pandemi med allt vad det innebär, skjutit upp en resa till Stockholm, fått två positiva bebisbesked, kämpat som en tok för att hålla näsan ovanför vattenytan, gått jättemånga steg och blivit ägare till en helt egen bil. 

Jag är så färdig med det här året. 

 

 

2020 års:

Bästa köp: Min make köpte ett aktivitetsarmband till mig i somras. Det är årets bästa köp, alla gånger. Det motiverar mig till att röra på mig, då jag är så besatt av att nå mitt stegmål varje dag. Målinriktad sa du?!
Bästa dag: Kan det ha varit när jag fick överta min bil, tro? Mitt i all sorg blev det en ljusglimt. 
Prestation: Allt som rörde min mammas begravning och allt pappersarbete. Samt –  på det en hel rad med grymma prestationer på jobbet är vad jag tänker på när jag tänker på årets prestationer.
Bakslag: Att gå från att få ett cancerbesked till att ta farväl av min mamma under loppet av en månad. 
Saknad: Min mamma och min lillebror.
Tuffaste upplevelse: Natten jag spenderade på Skövde sjukhus, det tycker jag var starkt av mig.
Tack: Det här året väljer jag att tacka ett spel, Pokémon Go. Tack för all motion, glädje och motivation. Vissa stunder har detta mobilspel fått mig att hålla mig ovanför vattenytan. Tack också till min pappa, för allt du gör för mig och barnen.
Kärlek: Min familj, mina svärföräldrar,  och alla som ställt upp under 2020. Ni är värda er vikt i guld. 

 

Gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *