Uncategorized

Året första sommardag

Jag trodde nästan att jag drömde igår när jag stack ut nosen genom fönstret och kände värmen slå emot mig. Som tur var drömde jag inte, utan termometern visade 18 grader. I April!

Planen igår var egentligen att ta en cykeltur, men av någon anledning blev det inte av. Det blev en promenad in till Bagges Torg. Sedan förbi en godisaffär. Godiset avnjöts på en sten mellan vår lägenhet och Polisstationen.

På eftermiddagen begav vi oss till Floda för att få avnjuta årets grillpremiär. Maya var som tokig! Hon njuter verkligen nu när det är vår, och hon kan springa runt i trädgården och härja! Medan grilldofterna slog emot oss drack jag en underbar, iskall öl. Ah, sommar! Eller så nära man kan komma i April i alla fall vill jag lova!

Tulpaner + Maya = Kärlek!

Mycket njutning igår som ni kanske märker! Idag är det dessvärre inte ens sol. Men det ska nog gå ändå!

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *