Uncategorized

Arbetsvecka 1 avklarad

Japp, då var första arbetsveckan efter första semestern avklarad, och nu väntar en veckas arbete till innan det är dags för min andra semester. Veckan har gått väldigt fort, och jag har lyckats prestera över förväntan tycker jag själv i alla fall. Och det verkar chefen också tycka!

Idag har jag inte gjort nåt ansträngande alls, förutom att laga mat. Alla som har varit hemma hos mig vet att mitt kök inte är det största här i världen. Det är inte så lätt att laga mat i ett litet kök, framförallt inte om man är två. Råkade söla ner ett vitt linne med köttfärssås, samt bränna hela min hand innan det var dags att äta. Började dessutom mer eller mindre lipa när jag brände mig. Suck. Har varit så otroligt känslig på sistone, grinar för ingenting. Det tycker jag inte om. Men mat blev det i alla fall, god mat.

Jag och Mikael har förutom lagat mat även träffat hans kompis Niclas för en fika på stan under kvällen. Det var mycket trevligt, och vi bokade preliminärt in bowling i Halmstad nästa helg.

Vad händer imorgon då? Då tar vi bilen till 421. Ska storhandla mat, samt ta en tur in på Mediamarkt. Ska spana in tv-apparater. En 42″ ska vi ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *