Uncategorized

Är det på riktigt?!

Idag är det påskafton. Jag har precis ätit frukost, och sitter nu och sippar på mitt underbart goda morgonkaffe. Jag är lycklig! Jag vågar knappt tro på att det här verkligen händer på riktigt… Jag har haft bästa veckan på länge. Mys, skratt, champagneintag, god mat och en fantastisk nyhet!

Tro mig, jag har velat skriva detta ända sen det hände i början på veckan! Jag har av vissa anledningar inte kunnat göra det, men nu är det dags! Jag har fått Tillsvidare-anställning!

Ja, mitt liv är så bra nu. Jag har fast jobb, roliga saker händer hela tiden och jag är kär!

Idag tar jag bussen till Vara för att umgås lite med familj och släkt. Har en känsla av att det kommer bli massa mat, och massa godis! Och ett och annat glas vin. Det trista är att jag verkligen kommer sakna min Pozzi. Kommer kännas tomt att somna själv ikväll…… Men tiden går ju fort, och snart kan jag pussa på honom igen!

7 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *