Uncategorized

Äntligen!

Äntligen! Äntligen är det helg! Som jag har väntat!

Jag har gjort lite annorlunda saker den här veckan faktiskt. Jag har bland annat fotat en hel del produkter, det var lite av en utmaning kan man säga. Ljussättning, slutartid, skuggor. Men det gick riktigt bra, kul att få lära sig mer om systemkameror (digital givetvis).

Annars har jag inte gjort så mycket. Har inte fått mina alger än, försening från leverantören. Förhoppningsvis kan jag börja äta dem på måndag. Var ute på graven och lade en krans och tände ett ljus igår kväll. Det var kallt och blåsigt ute på Hönö. När jag kom hem lagade jag lasagne, och tittade på tv. Lade mig tio, trött som vanligt. Vad är det med mig? Ständigt trött. Även på dagarna. Ibland är det riktigt jobbigt att tvingas vara vaken på praktiken.

Sitter just nu och avnjuter en kall GT. Lyssnar på Caesars Palace och har det gott. Ska möta Per, Therése och Andreas i stan om en stund. Jag har plattat mitt hår idag, men är inte riktigt nöjd. Fast det är jag ju å andra sidan nästan aldrig.

Imorgon är det Halloweenfest, och innan det middag med Anna och Anders. Måste på stan en sväng och fixa det sista med min utstyrsel. Hoppas på att inte vara alltför seg. Tydligen kommer det vara 80/20 imorgon på festen, där den dominerande siffran tillhör det kvinnliga släktet. Sorry gals, men jag hade föredragit 80 % killar! Nåja, blir nog kul hursomhelst.

Puss på alla som förtjänar det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *