Uncategorized

Anna på besök i Göteborg

I lördags kom, som jag skrivit om innan, Anna ner till oss för ett snabbt besök.

Vi möttes upp runt lunch då hennes buss kom in till stan. När vi hade ställt Idas bil vid Heden tog vi en lunch på Condecco och tjötade om allt mellan himmel och jord. Efter lite shopping och en tur bort till Allum åkte jag hem och vilade upp mig.

Anna provar skor. Älskar färgen!

Efter vilan var det dags att sminka sig och möta upp Kusin vitamin vid Drottningtorget. Hos Ida väntade trerätters! Caprese, chipslåda och glass med bär. Jag tog med en flaska Martini som vi avnjöt till desserten. Egentligen var tanken att jag skulle köpa med mig en flaska dessertvin, men jag hittade inte det jag ville ha, så det fick bli söt Martini som jag hade hemma istället. Smakade ypperligt!

Efter middag, och en massa tjöt åkte vi in till stan. Vi hamnade på Nivå, och det var sådär denna kväll. Men det vet man ju aldrig innan……

Här är några bilder från kvällen. Gapskratt, babbel och mingel. Enjoy!
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *