Uncategorized

Ändrade planer

Saker och ting kan ändras snabbt, minst sagt. Vi stod precis i färd med att ta ut våra väskor i hallen för att åka hem till Kerstin med familj för en timme sen. Då kräks stackars Isac ner sig själv och golvet. Det var bara att ringa och ställa in i sista minuten. Så himla tråkigt! Och självklart är det jobbigt att Isac mår dåligt, det känns inget bra i mammahjärtat. Han har varit lös i magen i ett par dagar men det trodde vi berodde på att en tand precis spruckit upp. Nu förstår vi ju att det varit ett virus antagligen. Till saken hör att jag själv varit dålig i magen och mått pyton men jag trodde att det berodde på stress i samband med bröllopet. Himla tur att jag mådde bra under själva bröllopet med tillhörande fest åtminstone!

När vi ändå är inne på ämnet hälsa – jag kan andas ut och meddela att mitt blodtryck är helt normalt. 120 över 80 mätte Mikael det till igår. Jag har varit lite orolig över att jag fått högt blodtryck igen och att det varit orsaken till min yrsel bland annat.
Nu är jag lite gnällig och ska dricka lite kaffe för att se om det kan göra mig gladare. Jag kan inte ens gå ut och fotografera just nu eftersom vädret är så dåligt. Isac ligger helt utslagen och sover, stackaren. Det är för tyst hemma!

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge