Foto och Grafisk design

Älskar min trädgård

Ska jag vara helt ärlig, så kunde jag aldrig ana att jag skulle tycka riktigt så mycket om att pyssla i min trädgård, som jag faktiskt gör. Jag finner det väldigt rofyllt att plantera blommor, rensa ogräs, klippa gräsmattan och gå runt och kika på allt som växer. Okej, kanske är inte just ogräsrensningen det allra mest rofyllda, men i måttliga mängder tycker jag om även det! Kan nog inte påstå att jag har några gröna fingrar, men jag är helt okej på det här med blommor. Good enough for me 😀

Kvällen har bjudit på plantering av diverse sommarplantor, samt att jag även satte ner några Dahlia-lökar i en av våra rabatter. Fjärilslavendeln satte jag i min nya hink, för att få bästa möjliga dränering lade jag lecakulor i botten. Den luktar ljuvligt.

 

collage_lavendel

IMG_3389_blomma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *