Uncategorized

Älska glögg!

Det är nästan lite skrämmande, för när man är ledig flyter dagarna bara på, tills man en dag vaknar och inser att man inte vet vilken dag det är. Just idag råkar jag veta att det är torsdag, för jag hade saker inplanerade, men annars… Noll koll.

Vad gjorde jag i tisdags? Jag minns inte. Jo just det, jag var ju på stan. Hjälpte Werner hitta en vinterrock. Igår tog jag och Anna en lång promenad. Vi gick halvvägs över Älvsborgsbron och var sedan tvunga att vända. Man kunde knappt höra vad den andre sa, eftersom tunga lastbilar dundrade förbi mer eller mindre hela tiden. Vi vände hem och bakade en paj bestående av smuldeg och hallon+blåbär. Drack årets första glögg också. Eller nej, där ljuger jag ju! Det gjorde jag faktiskt hemma hos Lina och Richard en fredag i somras. Fast kall då. Älska glögg!

Idag klockan tio träffade jag min psykolog för första gången. Var lite nervös över det innan, men nu såhär i efterhand känns det bara skönt. Finns mycket att prata om märkte jag. Gick hem från Landala, genom mysiga Haga.

Imorgon är jag bjuden på middag hos Marcus. Har inte träffat honom på länge så det ska bli nice. Har inte träffat de andra som kommer på över ett halvår heller, så det kan nog bli en bra middag.

Och förresten! Den 16:e ska jag Anna och Anders med största sannolikhet se Sabaton. Är det någon mer som vill så är det bara att säga till. The more the merrier! 165 spänn om jag inte minns helt fel.

4 Comments

  1. Ja! Glögg är smaskens! Snart är det jul. Eller åtminstone första advent. Då skall jag öppna min fösta flaska. (eller ja, andra blir det ju ;)…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *