Uncategorized

Allt kan hända på Gretas!

I lördags bestämdes det att jag, Stollen och Pillo skulle ta en öl på Gretas. Vi sågs vid nio och var med andra ord de första att äntra nattklubben. Det första jag upptäcker är att killarna i baren, som uppenbart är gay, ger killarna bättre service än mig! Fine, jag tog inte illa upp för det! Det var ju ganska tydligt att de inte tände på mig. Nej, men skämt åsido. Killarna i baren på Gretas gillar killar helt enkelt.

Det andra jag på nytt upptäcker är att Gretas är ett ställe med mångfald! Inget är för extremt eller för mainstream. Alla dansar som tokiga, och man brister lätt ut i gapskratt både en och två gånger. Här kan man tala om konstiga dansstilar! Det var bland annat en kille i tjafs och uppknäppt jacka i fuskpäls (enbart uppknäppt fuskpäls!), som sprang runt och tramsade med en visselpipa. Det hade ju varit lite mer behagligt om han åtminstone hade haft talang nog att blåsa i takt med musiken, men icke. Jag störde mig ganska snabbt på hans visselpipa, och det räckte med en blick för att han skulle sluta blåsa. Lompanpower!

Jag blev väldigt förvånad när en kille på dansgolvet gjorde ett försök att ragga upp mig. Ännu mer förvånad blev jag när en tjej kom rakt fram emot mig, och tog mig i håret flera gånger, samtidigt som hon öste komplimanger över mig, och mer eller mindre åt upp mig med blicken.

Ja, allt kan hända på Gretas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *