Uncategorized

Alla kallar mig tant – så jag får ju göra skäl för mitt smeknamn!

Hade fest hemma för att fira min födelsedag tidigare ikväll. Bjöd på Lambrusco och tårta. Tror vi var ungefär 15 personer som alla satt och svettades i vardagsrummet. Jag fick många roliga presenter, den roligaste var en burk med latexfärg, tack Kami! Den framkallade många skratt. Kan nu säga att jag även är ägare till många flaskor vin, mycket godis, smink och andra mysiga saker.

Ett tag in på festen fick några plötsligt för sig att vi skulle spela Alias. Fulla människor + Alias = Katastrof? Svar: ja! Det var ett jäkla kackel i rummet, alla skrek och svor som dårar, några försökte fuska. Jag var inte med i spelet från början, utan bestämde mig för att hoppa in när Stollen åkte iväg, och kan stolt säga att jag fick upp laget till en andraplats.

Snapshot under spelet. Roligt spel!

Men var kommer då det här med att jag är en tant in i bilden? Jo, jag sitter nu hemma medan de andra är inne i stan och röjer runt. Jag har huvudvärk och vet att jag skulle få skittråkigt ute. Har dock varit en duktig tant och städat undan alla burkar och flaskor, och sorterat skräp. Kommer vara skönt att vakna utan baksmälla imorgon!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *