Uncategorized

Alla dagar är verkligen inte perfekta

Nej, vilken dålig dag det har varit idag.

Denna tråkiga dag började fem i morse med en liten kissolycka i sängen. Båda barnen sov i stora sängen, och mitt humör var väl sådär när jag insåg att de båda ville gå upp så tidigt dessutom, eftersom vi alla vaknade. Jag vägrade, och barnen fick leka medan jag låg och halvsov. Mannen, den lyckosten, sov i en av barnens sängar. The life of småbarnsåren 😉

Hur som helst – på förmiddagen råkade Oliver klämma min hand i en dörr, lillfingret tog mest stryk. Det värsta var att när jag skrek till, så stängde han till dörren ännu mer. Givetvis mitt fel som hade handen i dörröppningen, hur man kan vara så dum fattar jag inte! Jag som alltid är så himla noga med att barnen inte får ha det. Tror jag fick en liten chock, för jag grät som en galning efteråt, och kallsvettades. Men inget brutet, så det gick trots allt bra.

Utöver detta så har Oliver varit helt makalöst sur och grinig idag, och vi tog oss alla en tupplur mitt på dagen på över två timmar! Är nog bara att glömma att det blir tidig nattning idag, klockan var fyra när vi vaknade.

Nej, alla dagar är verkligen inte perfekta! Håller tummarna för en bättre söndag 🙂

 

wp-image-934353795jpg.jpg

Stackars mig…. Rätt svullen om fingrarna här.

3 Comments

  1. Men vilken dag! Ajaj klämd i en dörr, hujedamej vad ont det gör!!
    Svar: Ja alltså kritik måste man kunna ta emot men det var kanske inte riktigt mitt budskap, utan mer om den negativa energin som sprids och att det uppstår onödiga diskussioner på nätet bara för att man tycker olika;) Bra skrivet Liselotte, håller med dig,vi är överlag dåliga på att ta emot kritik.

  2. Svar: Tack för all inspo Liselotte! Boosta dig själv var mer eller mindre det vi hade i Västerås med spa/middag peppande föreläsningar,dröjer nog ett tag innan vi gör ngt liknande. Men åh choklad & vinprovning vem vet;) Men jag älskar att få höra andras idéer för helt plötsligt så kommer d upp ngt som man själv verkligen inte har tänkt på!
    Ja skönt att få dessa “måsten” ur världen lite sorgligt dock =(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge