Isac

Alingsås – staden med alla caféer

Alingsås är en stad jag tycker väldigt mycket om. Så mycket att jag faktiskt kan tänka mig att bo där i framtiden. I fredags mötte jag och Isac upp hans mormor och morfar i Alingsås för en fika och lite span i butiker. Alingsås är en stad vida känd för sina många caféer och konditorier. Vi hade alltså inga problem med att hitta någonstans att fika. Vi hade heller inga problem med att titta in i min favoritaffär Smultronstället som hade galen rea. Tomten kom tidigt i år för Isac som bland annat fick en gullig badrock. Det är något jag velat ha en längre tid till Isac. Perfekt.

Söta tassavtryck.

Imorse hände något lustigt. Isac vaknade runt sex och fick välling. Jag var mer trött än vanligt och låg kvar i sängen och slumrade medan Isac lekte i vardagsrummet. Efter en stund ville han komma upp i sängen igen och vi somnade båda om. Kvart över nio var det dags att gå upp. Detta innebär att rutinerna ruckades lite idag men åh vad det inte gör mig ett dugg! Helt underbart med en liten sovmorgon.

4 Comments

  1. Vi var också i Alingsås idag och inne på Smultronstället. Blev väldigt besviken på deras utbud, fanns inte ett enda plagg som tilltalade oss trots deras 25 %-iga rea på hela sortimentet.

  2. Åsa: Trist! Innan har de haft väldigt fina saker tycker jag. När vi var där inne tittade vi inne på så mkt saker, hittade badrocken och ett par byxor som jag gillade.

  3. Antar att det var rätt utplockat. Sen beror det givetvis på vad man gillar för forts barnkläder och det dom hade inne tilltalade åtminstone inte oss 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *