Isac Oliver Uncategorized

Alingsås och Legoland

image

 

Även idag slutade jag tidigare, och begav mig snabbt hemåt  för att hämta barnen. Idag hade jag lovat barnen en utflykt som vi pratat om länge, men som inte blivit av. Idag var sista dagen på länge som jag har möjlighet att sluta tidigare, så idag fick det bli dags. Idag tog vi bussen till Alingsås centrum.

Både Isac och Oliver var eld och lågor, mamman not so much 😉 Finner det inte lika roande att åka kollektivt. Men glada barn ger ju en glad mamma. Väl i Alingsås köpte vi en födelsedagspresent, samt att vi åt glass på Triumfglass-caféet. Solen sken, så vi kunde sitta utomhus. Härligt. Det blev en snabb runda på köpcentrat Storken, då barnen drev mig lite lätt till vansinne med att både kivas lätt med varandra, samt att vilja åka upp och ner för rulltrappor själva. Nix pix, mina barn 😀

Idag bestämde vi oss också för en av semesterns resor – Legoland! Jag och barnen tittade på några filmer från parken, och var alla eld och lågor över allt kul som finns där. Även pappan i familjen tycker att det är en rolig och bra idé.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *