Uncategorized

Äkta hamburgerlycka

Idag tog vi en sväng på Allum, och det var riktigt mysigt. Vi handlade lite smått och gott och åt god, god, god hamburgare på Max. En av de bättre jag ätit. Det är äkta hamburgerlycka!

För den som inte vet så jobbade jag på Burger King under ett antal år efter studenten. Jag kan än idag minnas de flesta av de gamla rutinerna, många friteringstider och innehållet i olika burgare. Om jag hade velat hade jag kunnat klättra inom företaget, fick frågan om att bli arbetsledare men jag tackade nej. Hade jag tackat ja hade jag troligen varit restaurangchef eller kanske till och med haft någon högre befattning nu. Istället vikarierade jag som arbetsledare under en sommar och sporadiskt efter det. Tiden på Burger King var väldigt rolig och fick mig att växa hur mycket som helst som människa. Träffade även min första pojkvän under den tiden. Mycket festande blev det också. Roliga minnen!

5 Comments

  1. Konstigt nog ett av de jobb jag tyckt sämst om arbetsmässigt, men ett av de mest underbara med tanke på vilka man träffade under den tiden (som min man, haha). Minns den tiden med nöje!

  2. Jag hade min hamburgerkarriär på det stora M:et 😉 och jag skulle inte vilja ha det som ett jobb livet ut, men då var det perfekt och shit vad roligt vi hade 🙂 Mitt i Linköpings city jobbade jag 😀 Har fortfarande kvar vänner därifrån vilket jag gillar 😀 Kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge