Isac

Åka tåget till stan!

I onsdags tog jag, Isac och Isacs mormor tåget till stan. Det var verkligen till Isacs stora lycka. Han har tjatat om att han vill åka tåget till stan flera gånger per dag ända sen dess. Väl inne i stan blev det nya gardiner till mig, lite julrelaterade saker samt en mycket god lunch på Åhléns café. Vi valde alla deras lasagne. I Isacs fall blev det en barnmeny, där även festis och glass efter maten ingick. Även där till Isacs stora lycka.

När vi kom hem fick jag hjälp med att sätta upp de nya gardinerna. Någon gång ska väl även jag lära mig att sy upp gardiner med strykband. Fast just denna gång var faktiskt gardinerna perfekta i längden. Sparar banden till en annan gång istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge