Uncategorized

Åh, var är min inspiration?

Jag undrar lite över var min inspiration tog vägen? Jag som hade tänkt skriva många vackra inlägg om resan sitter plötsligt och har ingen lust alls. Jag skulle tro att det kan bero på att jag dragit på mig en tråkig förkylning. Har ingen lust med något och mår dåligt. Kan i skrivande stund med nöd och näppe andas. Dessutom så ställdes jag idag inför ett svårt beslut. Det gjorde mig ledsen. Inget jag kan skriva mer om, men det bidrar väl till olustkänslan.

Men håll till godo, för snart infinner sig lusten att skriva. Bjuder på en härlig semesterbild för att hålla er på gott humör!

Ett av många glas Lambrusco

One comment

  1. nej nu bestämer jag att vi försöker boka in en gemensam fika imorrn!

    jag känner mig hemsk som alltid är skitupptagen nu, jag ska bli bättre på att vara tillgänglig, tror jag behöver komma in i jobbet lite mer bara, allt tar sån lång tid för mig just nu :p känner mig gördryg som knappt har tid att säga hej :p

    men vi fixar biffen imorrn! själv håller jag också på att bli förkyld, är helt snurrig :s /Amina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *