Adventskalender 2015

9 december – En av de första bilderna på dig och ditt barn tillsammans

40929_458581783893_861890_n 977992_10151452708483295_714275661_o

Två underbara barn har jag ju, så idag får det bli två foton helt enkelt!

Båda är tagna på BB, vilka minnen. Omtumlande, fantastiskt, otroligt starkt möte båda gångerna. Vilken kärlek.

Isac låg i säte, så där blev jag förlöst med kejsarsnitt. Hade en stark önskan om att slippa ligga på uppvaket för att inte gå miste om de första timmarna, och det slapp jag den gången.

Med Oliver födde jag vaginalt, men drabbades av sfinkterruptur, och åkte i princip raka vägen upp på operation. Oliver fick vara med sin pappa de första timmarna, för denna gång slapp jag inte undan uppvaket. Jag minns hur jag kämpade med att röra på tårna, som jag längtade efter Oliver. Så snart bedövningen börjar släppa, och man kan  börja röra på fötter och ben, får man nämligen lämna uppvaket. Minns också att jag fick en isglass, snacka om att jag var törstig efter förlossningen! Vatten fick jag inte förrän långt senare, då de är försiktiga med att låta en dricka, finns risk för att man ska må illa efter operationen.

Blir varm i hjärtat av att se dessa två foton.

2 Comments

  1. Jag blir oxå varm i hjärtat av dessa bilder. Tänker på mina förlossningar och vilken gåva det är att få bli förälder ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge