Oliver

4 veckor idag!

Far och son.

Idag blir Oliver fyra veckor. Snart en månad gammal alltså. Vi njuter just nu av att vara lediga allihopa. Det är väldigt skönt att inte ha några tider att passa, att kunna mysa i pyjamas länge på morgonen om man så vill.
Igår natt fick jag inte mycket sömn, Oliver ville äta, äta och äta lite till. Och däremellan vara lite kinkig. Inatt var det raka motsatsen. Mellan sista amningen för kvällen och första för natten gick det tre timmar. Underbart. Sen flöt natten på utan problem, både jag och Oliver somnade direkt efter varje amning. 
Igår kväll lämnade Mikael in bilen på reparation, och i eftermiddag hämtar han hem den igen. Äntligen blir den som den ska vara igen.

4 Comments

  1. Har du testat att ge Oliver flaska?
    Jag började ge Isabella kvällsflaska redan när hon var 10 dagar gammal, det bästa beslutet jag nansin tagit! Hon har alltid sovit gott genom hela natten och väldigt sällan har jag ammat henne pa natten. Det var ju sa jäkla skönt att veta exakt hur mycket hon äter innan hon somnar. Jag gjorde det i samradan med min BM, hon sa ocksa, att efter 10 dagar är det lugnt att ge natt och flaska, för da är sugtekniken spikad sa att säga. Hon sa även, att man bara bör prova att amma 10 dagar, funkar det fortfarande inte da sa ska man skita i det, för det kommer aldrig att funka ordentligt. Lite annorlunda attityd än i Sverige 😉

    /Annika

    1. Nej, har inte testat flaska. Har funderat på att kanske pumpa och låta Mikael mata någon gång om jag känner mig allt för trött framöver 🙂

  2. Vår bvc sa att när de väger 5kg så är de redo att sova utan mat på natten, då är det bara vana! Håll ut, snart får du sova 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge