Adventskalender 2015

23 december – En bild på dig som symboliserar dig som mamma

blogger-image-395558777

Jag och Isac, augusti 2013.

Då kör vi näst sista luckan i min bloggkalender. Dan före dopparedan, och snart var december förbi också!

Jag som förälder… Som jag redan nämnt är det här med tålamod inte min starka sida. Det kan nog göra att mina barn uppfattar mig som hård emellanåt. Jag vill inte vara en curlingförälder, men jag gör mycket för mina barn, och sätter i många fall deras behov före mina egna. Till exempel samsover jag fortfarande med mina barn på deras villkor. Isac somnar i egen säng, men kommer ofta över till oss under natten. Egentligen sover jag bäst med mycket utrymme, så har det alltid varit, ända sedan jag var liten. Har aldrig velat sova i mammas och pappas säng, och har heller i vuxen ålder inte velat ligga nära någon annan på natten. Det beror nog till stor del på att jag är väldigt varm av mig.

För att knyta an till bilden, jag gör ofta roliga saker med mina barn . Isac har alltid älskat att åka buss och tåg, så det har vi gjort en del! För egen del är jag inte särskilt road av att åka kollektivt, men eftersom numera båda barnen finner det så roligt, så gör jag det gärna för deras skull!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *