Adentskalender 2016

21 december: En bild på något som är tänkvärt

 

Jag har en massa tankar, men de blir inte till mer än just tankar. Jag kan inte sätta pränt på vad jag tänker så som jag vill. Jag tänker på att sänka kraven, att ta hand om sig själv, att behandla andra såsom man själv vill bli behandlat och så vidare. Kanske blir de till ett inlägg längre fram. 

Idag tänker jag istället på min lillebror. Jag har skrivit det förr, men julen var vår högtid. Vi älskade julen. Vi hade våra traditioner, som vi höll hårt vid. Första året efter hans bortgång kändes det jobbigt att fira jul, men sen bestämde jag mig för att njuta av julen precis som vi gjorde tillsammans. Jag och Andreas. 

2 Comments

  1. Åh fina du, ja njut av julen det är nog så han hade velat att du skulle göra. Ush får rysningar =(
    Svar:Ja London är ju helt amazing! Ja åh New York dit vill jag ju verkligen som sagt! Japan, Bankok, ja Asien överhuvudtaget. Lite långt bort för en weekend kanske men dit vill jag också vad det lider såklart!
    Haha julefrid njae nästan, jobb imorgon sen lite ledigt;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *