Adventskalender 2015 Uncategorized

21 december – En bild på någon som är din förebild inom föräldraskap

Här är det helt sjukt svårt att begränsa sig till bara en! Så, jag tänker därför inte heller göra det! Jag känner många bra föräldrar! De sätter sina barn först, älskar dem villkorslöst, lär dem rätt och fel, ställer krav på barnen för deras absolut bästa, gör roliga saker med barnen… Listan kan göras otroligt lång!

Vill även tillägga att det finns massor med fantastiska pappor också, som mina barns till exempel. Skulle kunna slänga in minst tio bilder till i det här inlägget utan problem, men eftersom jag redan fuskat så gör jag inte det 😉

 

IMG_3496.JPGEmma.

IMG_2562.JPGJessica.

IMG_7603_lolloLouise.

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *