Adventskalender 2015

17 december – En bild från din senaste graviditet

blogger-image-1972139688

Har dåligt med bilder från min senaste graviditet till hands just nu! Har inte haft igång min vanliga dator på några månader nu. Ska införskaffa mig ett litet skrivbord och inreda ett ställe under trappen till mitt lilla minikontor. Det är inte prioriterat dock, så kan tänka mig att att det dröjer till efter jul. Får se när det blir ordnat!

Hur som helst, en bild på min mage! Fotot är taget i april 2013, ungefär en månad innan Oliver kom till världen. Oliver kom liksom Isac tidigare än beräknat. Isac var 16 dagar för tidig, Oliver 13. Jag har alltså aldrig behövt vänta som många andra. Båda mina graviditeter har även startat med vattenavgång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *