Graviditeten

1+1=3

Nej, nu kan jag inte hålla mig längre. Jag ska berätta något som jag tror många har gissat till sig till vid det här laget, då jag inte kunnat låta bli att hinta om det.

Vi ska ha en bebis!

Det älskade plusset

Det har inte varit lätt att skriva om vardagen och mitt liv som om det vore “som vanligt”. För det är det ju inte! Det är helt annorlunda. Jag är annorlunda. Och att inte få blogga om något som för mig är så stort… Nej, nu måste jag få göra det!

Jag har mått illa och haft halsbränna. Jag har matnojor, humörsvängningar, svullen mage, svullna fingrar, känsligt tandkött och jag märker också av lite andra mindre trevliga symptom som rör magen och tarmarna. Jag måste gå upp och kissa en gång varje natt. Jag har också tidigt fått känna av fogarna, märkte jag i helgen. Tröttheten ska vi inte heller tala om. Har inte varit någon rolig människa. Illamåendet har i stort sett gått över, men jag blir fortfarande illamående om jag inte äter regelbundet. Och med regelbundet menar jag var tredje timme eller mer.

Men, detta kan jag stå ut med! För det kommer ju resultera i något fantastiskt! Jag går runt och oroar mig för en hel del ska jag villigt erkänna. Men så känner jag att jag måste få vara glad och njuta av det här nu. För det är så härligt, och vi är så lyckliga.

Så, nu vet ni varför jag är så satans trött och varför jag vill gråta när jag lyssnar på Ted Gärdestad!

18 Comments

 1. Åh så himla fint! Stort grattis till er alltså!

  Det har ju varit en del hintar och visst blev jag lite misstänksam när du sa att du hade en vit månad när vi var och hälsade på 😉

  LYCKA TILL! Kram

 2. Massa grattis till er! Det blir onekligen en spännande tid framför er!

  Vilken vecka är du i?

  Jag har ganska bra koll på när folk blir gravida, eftersom jag vetat om detta i sedan i december?! Kan det verkligen stämma? 🙂

 3. Stort grattis liselotte. När angelica skrev om en gravid person i sin närhet så misstänkte jag stort att det var du 🙂 Vet att du gärna villa ha barn och nu blir det så 🙂 mysigt! kram

 4. ZOMG!?!?

  Jag hittar inte min haka längre, den trillade av när jag läste detta. Shit pommes tjejen!

  Verkligen stort grattis!! ^^ Jag föreslår att ungen kan heta Kami 😀

 5. Ida: Japp, nu var det dags 😉

  Madde: Tack!

  Lina: Jag är i vecka 11, så visst har du rätt! Är det din intiution? =)

  Emma: Tack! Ja, det ska bli så mysigt!

  Kami: Har du fått tillbaka hakan på sin plats igen? 😉 Tack så mycket!

  Angelica: Om du kallar mig tjockis nu, vänta bara 😛

 6. Wow! Vilken nyhet man fick när man kollade in här på morgonkvisten. Grattis!

  Visst har man vetat att du längtar efter barn, men att det var dags nu, det var jag inte beredd på 🙂

 7. Åh! Vilken chock jag fick när jag läste ditt inlägg! En glad chock 😀 Verkar som att ALLA skaffar barn just nu, känner mig utanför… hehe. Och jag som festade med Mikael i fredags och han sa INGENTING! Grattis till er!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *