Idag är jag en galen husmor som bakat inte mindre än tre bakverk. Varifrån kom denna energi kan man undra? Egentligen vet jag. Det är en kombination av att vilja ”boa” och att inte ha gjort i princip något på två veckor. Sen hade jag ett gäng ägg som jag ogärna ville slänga om några dagar, så man kan väl säga att jag fick en spark där bak också!
Ljusa muffins, redo att dekoreras med frosting.
Idag blev det två olika sorters muffins, ett gäng med chokladsmak och ett gäng som jag ska glasera med en frosting med chokladsmak, och en tigerkaka. Någon dag i veckan ska jag ge mig på att laga några olika maträtter som jag ska frysa in.
Krilles och min favorit-tiger:
Blanda en (övermogen?) mosad banan i den LJUSA smeten och eventuellt lite fint hackad mörk choklad i den MÖRKA smeten!
kakan håller sig betydligt längre och smakar SÅ gott!!! :p
//Tanten
Tack för tipset, skall provas! Känns som att bananen även gör kakan lite saftigare?
JA, bananen gör kakan MYCKET saftigare, det är därför den ”håller sig längre”
//Tanten
PS: man kan göra muffins på samma lilla vis! 🙂