Uncategorized

Fredag på vift

Det var inte allt för länge sen som jag och Isac klev innanför dörren här hemma. Vi har varit borta större delen av dagen. Idag var Isacs fastrar på besök hos sin mamma och pappa, ja alltså Isacs farmor och farfar som ni ju så klart förstår, så vi åkte dit vi också. Vi hann också med att ta en lång och härlig promenad med Lorelai&Elias som bor i samma del av kommunen. Solen sken en stund under promenaden och det regnade inte en droppe. Regnade gjorde det däremot när vi var på väg hem, som tur var så satt vi gott i värmen i bilen, jag och Isac. Så vi fick bara känna på regndropparna under tiden vi gick från garaget.

Och just det… Isac slog i sitt tandkött förut. Igen. Men det slutade i stort sett att blöda direkt så vi behövde inte ringa tandläkaren. Jag fick nämligen veta när vi var där på första besöket för Isac att om det slutar blöda snabbt så är det i regel ingen fara. Men om vi var oroliga så fick vi såklart ringa ändå.

Jag är löjligt glad just nu för jag ska få beställa hem den fantastiskt häftiga tröjan från Molo också! Jag är så bortskämd av min pappis, hehe.

2 Comments

  1. Hihi, vad roligt för dig att din pappa betalar den fina tröjan till Isac! =)
    Jag tror att han kommer att bli jättefin i den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *