Inredning Mitt hem Oliver Samarbete Social media Lift

Piff i hemmet

Delvis sponsrat inlägg.

I lördags fick vi äntligen upp vår nya tapet i köket! Den köpte vi redan strax efter att vi flyttat till huset men sen har det inte hänt så mycket. Men så bestämde vi oss för att ta tag i det på semestern. Det blev bra! Nu ska det upp en hylla eller två bara, samt en ljusslinga och ett par tavlor.

Min vän Anna har så himla fint hemma, fick tonvis med inspiration nu när vi var där.

Jag och Anna var ju en sväng i lite inredningsbutiker i Linköping i måndags, och jag fick bland annat med mig en korg och en förvaringspåse.  Ska shoppa lite mer smått och gott att piffa upp med hemma. Har haft en otroligt massa energi idag, så hemmet har hittills blivit städat och fixat. Inte klar ännu, men är på god väg.

En sak som jag velat ha länge, länge, är ett armeringsnät bredvid mitt lilla skrivbord. Jag köpte lite smått och gott till detta nät i förrgår, så nu är det bara själva nätet som saknas… typ 🙂

Jag passade även på, när jag nu har så mycket energi idag, att sätta upp postern som låg i min alldeles egna goodiebag från vårt bloggevent. Desenio var en av våra sponsorer, och Oliver får ha detta ljuvliga print i sitt rum. Ramen har jag köpt på Lagerhaus.

 

 

wp-image-1007320778jpg.jpg

Postern i Ollies rum.

wp-image-1909705857jpg.jpg

Testar att ha det såhär, ska se om jag trivs eller om jag ändrar.

wp-image-1306002217jpg.jpg

Fick dessa fina knoppar av en kollega. Hon hade köpt dem på loppis. 

wp-image-1752275047jpg.jpg wp-image-514617336jpg.jpg

Denna tapet satt när vi flyttade in.

wp-1469911474425.jpg

Till vänster: Den grå tapeten vi valde. Man ser det inte så bra, men den glittrar lite. Till höger: Efter vi rivit ner den gamla men innan vi fått upp den nya.

Råkade fota i fel format också, ha överseende med det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *