Uncategorized

Jessica ♥ Alexander

I lördags lämnade vi av barnen i Floda, och åkte vidare mot Nääs Hotell för att checka in, och göra oss i ordning. Det var äntligen dags för vigsel mellan Jessica och Alexander. När vi kom in i hotellobbyn sprang vi in i brudpar med följe, och de var alla fina! Och som sig bör – nervösa!

Vi fick ett jättefint hotellrum med utsikt över sjön, och gjorde oss i ordning. Lyxigt att bo på hotell i sin egen kommun. När vi satt i bilen började det regna, och det fortsatte det göra under eftermiddagen och kvällen. Men som vi alla vet betyder det tur!

 

Vigseln var otroligt vacker, dels hade brudparet valt en av våra marscher vilket var jättekul, och vi hade även samma psalm, men det allra vackraste var brudens överraskning till sin blivande make. Inte ett öga var torrt när hon, ackompanjerad av en gitarr, sjöng en kärlekslåt. Då kom tårarna vill jag lova! Jessica var otroligt vacker i sin klänning, och man såg verkligen hur lyckliga brudparet var. Och alla de tal som hölls vittnade om stor kärlek. Magiskt!

Efter att vi ätit god mat, smarrig förrätt med räkor och kräftor, middag tillagad av en av de män som vi bland annat hyrde dukarna av till vår bröllopsmiddag och tårta med kaffe och avec, var vi i möhippegänget framme och överräckte vår gåva till bruden. Det var en fotobok med bilder från möhippan.

 

 

När vi alla var mätta och belåtna följde brudvalsen, där även vi andra par var uppe och dansade. Massa kärlek under kvällen alltså! Livebandet skötte sitt jobb med bravur, och spelade en blandad kompott av gamla goa låtar. Jäklar vad vi dansade och skrålade, och skålade! Framåt tolv hade brudparet styrt upp vickning, korv med bröd. Det satt fint efter en himla massa dans.

Halv tre kände jag och min man att det var dags att kasta i handduken efter en sjukt rolig kväll.

Tack Jessica och Alexander för en minnesvärd dag med massa skratt, tårar och kärlek. Vi är jätteglada över att vi fick vara med och dela er dag med er!  ♥

 

IMG_7828_wendel

IMG_7866_wendel

IMG_7872_wendel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *